מי מתושבי ירושלים לא נזקק או לא יזדקק בעתיד לעורך דין? אז זה לא שאנחנו אומרים שירושלים היא עיר של פשע חס ושלום. אלא שחשוב לנו להבהיר את הצורך של כל אחד מאתנו במקרים רבים הרחוקים מאוד מפשע, לשירותיו של עורך דין. לעיתים יהיה מדובר בעורך דין לצורך ליווי של הגרלה, או לדוגמא עורך דין כדי לחתום בפניו על מסמכים מסוימים, בעת רכישות נדל"ן ועוד ועוד הזדמנויות שונות אשר בהם נדרשת על פי חוק הנוכחות של עורך הדין. ירושלים מציעה הרבה מאוד עורכי דין וללקוח הקטן נשאר לבדוק מי הוא עורך הדין המתאים לו ולצרכיו הספציפיים ולבחור את עורך הדין אשר ייצג אותו או ילווה אותו בתהליך הנדרש.
איך בוחרים עורך דין?
יש אנשים העושים 'ראש קטן'. הם מחפשים עורך דין בירושלים על פי התעריף. כלומר הם בטוחים כי ככל שמדובר בעורך דין שיגבה סכום גבוה יותר הרי שיהיה מדובר בעורך דין מוצלח ומפולפל יותר. על כן הם פונים אל משרד עורכי דין מפורסם ונאלצים להוזיל מכיסם סכומים גבוהים במיוחד ולבסוף, שולחים לו עורך דין מתחיל שעובד מטעם המשרד. לא חבל? יכולנו לבחור עורך דין מתחיל בכוחות עצמנו ולשלם סכום הרבה יותר נמוך כפי שעורך דין מתחיל גובה. לכן, חשוב לבדוק היטב את השוק, לברור בשבע עיניים, לערוך סקר שוק בין לקוחות שנהנו משירותיו של עורך דין לאחרונה ולבחור בעורך דין מומחה שמכיר היטב את הנושא הנידון אשר בו אנו עוסקים ומציע רזומה עשירה בייצוג הולם ומוצלח של לקוחות ולאו דווקא עורך דין שגובה מחירים בשמיים, ועל פי זה לבחור את עורך הדין הרצוי.
סוגרים עם עורך הדין
כאשר אתם רוצים לסגור עם עורך דין מסוים לאחר שבררתם עליו את כל הפרטים הדרושים, חשוב מאוד שתשוחחו עם עורך הדין ותתרשמו מיחסי האנוש שלו, הציגו את הנושא אשר לשמו אתם זקוקים לו ובדקו האם הוא מבין אתכם, האם הוא זורם אתכם בראש אחד והאם נראה לכם שתוכלו לעבוד יחד.
אם הכול נראה בסדר, חתמו חוזה וצאו לדרך.
שיהיה בהצלחה!