כיצד יסייע לנו עו"ד מכון רפואי לבטיחות בדרכים

במקרה שבו המכון לבטיחות בדרכים פסל את רישיון הנהיגה שלכם, דעו לכם כי אתם עומדים בפני הליך מורכב וארוך. במקרים רבים נעשה לאותם נהגים עוול, ורישיון הנהיגה שלהם, אשר הכרחי להם נפסל שלא בצדק. בכדי להוכיח זאת יהיה עליהם לפנות לסיוע משפטי מאת עו"ד מכון רפואי לבטיחות בדרכים, אשר מומחיותו היא דיני תעבורה, ומכיר היטב את כל הנהלים ודרך לפנות למכון.

כיצד יפנה עו"ד אל המכון הרפואי לבטיחות בדרכים עבורנו

כאשר ניתנה החלטה על יד המרב"ד ניתן לערער עליה באמצעות הגשת בקשה לוועדת ערר. אלו השלבים אשר יבצע עו"ד מכון רפואי לבטיחות בדרכים עבורכם:

  1. בקשה בכתב לנימוקים – עורך הדין יפנה אל המרב"ד לצורך בקשת הנימוקים להחלטתם.
  2. עיבוד נתונים – עורך הדין יעבור היטב על חומר ויברר לעומק את מהות הנימוקים והסיבות לפסילת הרישיון.
  3. החלטה על דרך פעולה מתאימה – לאחר שעבר וחקר את כל הנימוקים, יחליט עו"ד כיצד לפעול. האם עדיף להגיש פנייה מיידית אל ועדת ערר או שמה להמתין במשך שנה ולאחריה לגשת בשנית אל המבדקים של המרב"ד.
  4. קבלת חוות דעת מקצועית – עורך הדין ידע לכוון אתכם במקרה ותזדקקו לחוות דעת נוספת או הערכה על ידי איש מקצוע כגון פסיכיאטר וכד'.
  5. הכנת התיק – עורך הדין יסביר לכם איזה מסמכים עליכם להציג בכדי להוכיח את תפקודכם התקין כגון: אישור ממקום העבודה, תעודות מקצועיות או סיום לימודים וכד'.

אל תעשו את זה לבד

חשוב להבין שקיימת המלצה חד משמעית לבצע את תהליך הפנייה לצורך קבלת רישיון נהיגה שנפסל, על ידי עו"ד מכון רפואי לבטיחות בדרכים. בניגוד אל אלו שאינם אנשי מקצוע, עו"ד מתמחה בהגשת בקשות מסוג זה ובהגשת פניות לוועדות ערר. פנייה לא נכונה ולא מסודרת עלולה להזיק לכם אם לא להועיל. עו"ד ידע לנסח עבורכם את הפנייה, להשתמש בנימוקים הנכונים ואיזה סימוכין להציג לצד הפנייה שלכם. כמו כן הוא ידע להציג לכם מה הן נקודות החוזקה והתורפה שלכם. עשו זאת פעם אחת ועשו זאת טוב באמצעות עו"ד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *